Welkom bij R.I.O.

Rein van den berg - Installatie - Oplossingen

Over Mij/R.I.O.

Heeft u een probleem waar u echt niet uitkomt? Of heeft u een pand waar een standaard voorziening niet in past? Of wil u een installatie realiseren maar wil u het arbeidsproces niet onderbreken? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Problemen oplossen is mijn specialiteit en geen probleem is mij te gek. Bel, mail of app en ik maak van uw probleem een mogelijkheid!

Mijn naam is Rein van den Berg en sinds 1977 ben ik werkzaam in de installatiebranche. Ik ben begonnen als tekenaar bij een kleine installateur. Vervolgens ben ik mij verder gaan ontwikkelen bij diverse installatie- en adviesbureaus; werkvoorbereider, bedrijfsleider en projectleider, elke uitdaging pakte ik met beide handen aan. In 2014 heb ik een grote stap genomen en besloot ik als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

Met R.I.O. bied ik mijn expertise aan u aan. Door de vele functies die ik vervuld heb en mijn ervaring met het aanleggen van installaties, kan ik u vertellen welke mogelijkheden er zijn en kunnen we tot een oplossing komen voor uw probleem!

Diensten die ik verleen

Advieswerk

Ik help u met het realiseren van een ontwerp op basis van úw ideeën. Ik ga graag met u een gesprek aan en vertaal dit naar een begrijpelijk ontwerp, welke tot in de details wordt uitgewerkt. Doordat de uitvoering goed is uitgewerkt en het installatieproces wordt begeleid en bewaakt, krijgt u een op maat gemaakt eindproduct, precies zoals u dat voor ogen heeft!

Installatiewerk

Onder kleinschalig installatiewerk versta ik alles op het gebied van Werktuigbouwkundige (W) en Sanitaire (S) installaties. Verder werk ik nauw samen met externe partijen welke Elektrotechnische ( E) installaties en bouwkundige zaken verzorgen. Hierdoor kunnen de werkzaamheden op een juiste wijze worden afgestemd en heeft u in een handomdraai een snelle en gepaste oplossing.

Projectleider/manager

Bent u een installateur, adviseur, overheids- of gemeente instantie, vastgoedbedrijf, VVE, woningbouwvereniging of zorginstelling met een kortlopend project en loopt u tegen een uitdaging aan waar u een projectleider of manager voor kan gebruiken? Graag ga ik een gesprek met u aan en wellicht kan ik u uit de brand helpen!


Wilt u meer weten?

Contacteer mij

Mijn werk/Berichten

Nieuwe Website!

Vandaag is het dan zover!.De lancering van de website van Rein van den berg Installatie en oplossingen.De website is een moderne SinglePage pagina geworden geschikt voor alle mogelijke devices. We hopen dat de gebruikerservaring voor u naar wens is!.

Lees Meer

Werkzaamheden website

De Komende tijd zal er gewerkt worden aan het vernieuwen van de website zodat deze weer voldoet aan de moderne maatstafen. hierbij moet gedacht worden aan de verbetering van de volgende zaken. Vindbaarheid op google.Modernisatie weergave verschillende devices (tablets, smartphones en uiteraard de desktop ervaring.

Lees Meer

Portfolio

Hieronder ziet een selectie van mijn werk door de tijd heen. Doormiddel van het klikken op de foto ziet u een beschrijving.

IMG_4828

IMG_4829

IMG_3535

IMG_2723

IMG_2724

IMG_3281

IMG_5777

IMG_5668

Contact

Voor vragen of meer informatie kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier.
Voor spoed verwijs ik u naar het telefoonnummer onderaan deze pagina.